12 Mart 2012 Pazartesi

ÇİKOLATALI KEMALPAŞA





Kemalpaşa tatlısını hiç böyle denediniz mi? Ben denedim.  Geçenlerde gittiğim bir arkadaşım yapmıştı çok beğenince bende eve gelince ilk işim bu tatlıyı yapmak oldu. Sonuç gerçekten mükemmeldi  eşim de çok beğendi. Eğer sizde benim gibi şerbetli tatlılarla aranız hoş değilse mutlaka deneyin derim.

MALZEME :
1 Paket kemalpaşa(ben NGS marka kullanıyorum)
4 su bardağı süt(klasik boy olsun)
8 yemek kaşığı şeker
1 paket hazır çikolata sosu
ve onu pişirmek için gerekli miktarda süt

YAPILIŞI:
4 bardak sütü ve şekeri bir tencereye koyun şeker eriyince kemalpaşaları ekleyin.( Kaynamasını beklemenize gerek yok. ). Sonra süt bitene kadar pişirin. Servis edeceğiniz tabağa dizin.Diğer taraftan çikolatalı  sosunuzu paketteki tarife göre pişirin ve tatlıların üzerine dökün. Bu arada kemelpaşalar biraz soğumuş olsun.Sonuç olarak pratik  ve lezzetli bir tatlı. Dilediğiniz gibi süsleyin. AFİYET OLSUN.




1 yorum:

  1. kemal paşa bizim evde pek yenmiyor,
    bir de böyle deneyeyim

    YanıtlaSil